Candidatură brașoveană pentru conducerea națională a PSD

Organizația Județeană Brașov a PSD o susține pe Roxana Mînzatu pentru poziția de vicepreședinte al partidului, din partea Regiunii Centru. Propunerea a fost adoptată în unanimitate de Biroul Permanent Județean, întrunit în această seară.

”Este o candidatură care ne onorează și care înseamnă o reprezentare a Brașovului și brașovenilor în Biroul Permanent Național. Roxana Mînzatu este, fără îndoială, unul dintre cei mai harnici și mai dedicați comunității brașovene dintre parlamentarii județului. Colega noastră se va bate, ca noi toți, de altfel, pentru obiectivele și proiectele asumate prin programul de guvernare pentru zona noastră”, declară președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

Roxana Mînzatu este membru al PSD din anul 2000. A lucrat în domeniul fondurilor europene din 2004. De-a lungul timpului a fost consilier județean, subprefect, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, președinte al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice. Este deputat și președinte al OFSD Brașov.