Comunicat de presă, 8 noiembrie 2018


Deși managementul Companiei Apa Brașov lasă de dorit, sub multe aspecte, conducerea instituției încasează lunar sume invidiate până și de managerii de succes ale marilor companii.

Am aflat astăzi, din presa locală, că directorul Companiei Apa încasează undeva la aproximativ 7000 euro lunar, o sumă fabuloasă pentru România, pentru o companie cu multe probleme.

Așa cum am cerut în primăvară, în plenul Consiliului Local, conducerii companiei Apa Brașov, un raport privind situația apei potabile ce curgea cu mâl și reziduuri în multe din cartierele orașului, așa vom proceda și în următoarea ședință a Consiliului Local.

Grupul de consilieri locali PSD Brașov cere, de urgență, colegilor din Consiliul Local și Primăriei Municipiului Brașov lămurirea clară a situației acestei companii. Ba mai mult, vom discuta și cu colegii consilieri PSD din Consiliul Județean, ținând cont de faptul că în Consiliul de Administrație al companiei este chiar un angajat al Consiliului Județean.

Solicităm de urgență, o analiză pertinență în ceea ce privește salarizarea conducerii Companiei Apa! Nu mai putem tolera astfel de abuzuri pe banii brașovenilor!

Oare din cauza acestor salarii suntem orașul care are tariful la metrul cub la apă printre cele mai mari? Locuitorii acestui oraș trebuie să afle corect și transparent unde se duc banii achitați pe facturile la apă! Este indamisibil ca banii încasați de la brașoveni să intre în buzunarul directorilor de la Compania Apa!

 

Grupul de consilieri locali PSD Brașov