8 noiembrie 2016, Mihai Cîmpeanu, viceprimar Codlea

Mihai Cimpeanu

Mihai Cîmpeanu, viceprimar Codlea, 8 noiembrie 2016

Vreau să vă prezint cum arată o lucrare pe investiţii pe noua lege a achiziţiilor publice, o lucrare de investiţii respinsă de patru ori până acum. Am venit cu dosarul ca să vedeţi ce înseamnă o legislaţie care nu ajută. Este o grămadă de proceduri care dau peste cap această investiţie şi sunt respinse fără o justificare. Este vorba despre strada Călării Coastei. Prima licitaţie a fost în 26 aprilie, iar apoi s-a schimbat legislaţia, la repezeală, fără să se abroge unele articole din vechea lege, care au ajuns să se bată cap în cap. Nu mai sunt multe străzi pe care trebuie să le asfaltăm, să le facem canalizare pluvială şi să le aducem la standarde europene. Avem şantiere în Codlea pe mai multe străzi, Izvor, Crizantemelor, Nouă (un fel de ocolitoare care se va reface după standard de trafic greu). Vom finaliza probabil două dintre cele trei lucrări începute, a treia vrem s-o aducem la primul strat, cel de binder, mai gros, pentru a se putea circula.

– Mihai Cîmpeanu, viceprimar Codlea