8 noiembrie 2016, Mihai Cîmpeanu, viceprimar Codlea

Marius Dunca si Mihai Cimpeanu

Marius Dunca, preşedinte PSD Braşov şi Mihai Cîmpeanu, viceprimar Codlea, 8 noiembrie 2016

70% din becurile din iluminatul public a fost schimbat, prin înlocuirea becurilor cu vapori de mercur, cu becuri economice cu LED, iar în acest fel s-a înregistrat, pe primele nouă luni ale anului o economie de 150 de mii de lei la plată energiei electrice.
Am gândit deja cum va fi iluminatul festiv de sărbători în Codlea. Pe străzile Bârsei şi Lungă se vor monta bennere luminoase cu înălţimea de circa 1,80 metri, cu lumini albe şi albastre. De la intersecţia cu stradă Muntişor până la Promenadă se vor monta 31 de traversări în culorile alb şi albastru. Stâlpii de iluminat de pe strada Măgurii zonă istorică şi din Promenadă se vor îmbrăca în ghirlande de brad şi în instalaţii albe şi albastre. În Promenadă se va monta un patinoar de 15/20 m care va fi iluminat. Pe zona de langă zidul cetătii se vor amplasa sania lui Moş Crăciun şi un om de zăpadă.
În locul fântânii arteziene se va monta un brad de circa 15 metri înălţime, împodobit cu instalaţii luminoase, globuri şi beteală.
Pentru luna decembrie vom organiza un Târg de Crăciun pe Promenadă, vor fi cinci căsuţe care vor fi la dispoziţia comercianţilor. Vrem să facem o căsuţă a lui Moş Crăciun. Vom avea spectacole în fiecare weekend, cel mai titrat artist invitat va fi Ştefan Hruşcă.
Pe 4 decembrie se va aprinde bradul, îl vom ţine până în jurul datei de 7 ianuarie.
Costurile totale se ridică la 200 de mii de lei

– Mihai Cîmpeanu, viceprimar Codlea